Начало / ВАЖНО ЗА ДЕНЯ / СЕКС СХЕМИТЕ НА АЛЪЖВЕРИЖКОВИ И РОКЛЯ ЗА 10 000 ЕВРО ЗА ЕДНА НОЩ

СЕКС СХЕМИТЕ НА АЛЪЖВЕРИЖКОВИ И РОКЛЯ ЗА 10 000 ЕВРО ЗА ЕДНА НОЩ

Hits: 961

РОЗОВИЯТ ОБЛАК НА АЛЪЖВЕРИЖКОВИ

ТРЕТА ГЛАВА - ПРОДЪЛЖЕНИЕ

СЕМЕЙНИТЕ СЕКС СХЕМИ С ПОМОЩТА НА НАЙ-ДОВЕРЕНИТЕ СЛУЖИТЕЛИТЕ И РОКЛЯТА ЗА 10 000 ЕВРО

АМПУТИРАНАТА БЪЛГАРСКА ЖУРНАЛИСТИКА

ПРОЕКТ #НЕИЗДАДЕНАТА КНИГА НА #НЕЦЕНЗУРИРАНАТА КАЛИНА ПАСКАЛЕВА

Охраната беше подготвила две от колите им - един Ролс Ройс кабрио и "любимия" ми бус - в него щяха да се возят по-старите женички. Натоварихме се и след 10 минути вече бяхме на улицата с луксозните магазини. Там трудно можеш да откриеш дори бикини за по-малко от 100 евро. Влизахме в най-шикозните бутици, а всички продавачки посрещаха Маша с охота. Кралицата пазаруваше, а придворните й дами - асистентките - пърхаха около нея и събираха огромните торби с маркови блузки, туники, бански и панталонки за басейна. Последното магазинче, което посетихме, беше на „Роберто Кавали“, а Маша директно се спря пред обсипана с камъни върху дълги ресни рокля от витрината. Без да я пробва, каза да я опаковат. Това модно изкушение струваше 10 хиляди евро. Нямах търпение да разбера с кого ще вечерят днес. Такива рокли не са за обикновено събиране с приятели. 

Щом се върнахме в къщата, разбрах, че партито ще е около басейна. Раздадоха на всяка от нас по един чифт бели дънки и една тениска, щампована с името на холдинга на Алъшверижкови. За вечерята всички жени трябваше да са с униформи - амазонките на Врътко, както Маша ни определи. "Той явно се мисли за Кадафи." - помислих си аз и заявих, че нямам намерение да обличам тези дрехи. Маша направи гримаса в знак на несъгласие и през зъби ми каза "Напротив. Ще ги облечеш. Ти си на работа." Обърнах се и се втурнах в стаята си. Не можех да повярвам колко ужасно семейство са Алъшверижкови. Току що хотелиерката беше похарчила над 20 хиляди евро за парцалки, без дори да й мигне окото и да се замисли, че за всяка една от нас ще е унизително да я следва в скъпите бутици, без да може да си купи дори едно червило. Веднага след това публично унижение, тя ни мачкаше за втори път с приравняването ни до ниво личен иконом. Най-лошото беше, че всички останали служителки нямаха нищо против тези нейни постъпки, даже се радваха, че ще имат в гардероба си по още един чифт бели дънки, подарък от шефката. Години наред Алъшверижкови манипулираха подчинените си като ги допускаха близо до себе си и същевременно не пропускаха възможност да им напомнят колко са нищожни, бедни и безпомощни пред тяхното величие. Защо ти е златна вилица, като не можеш да опиташ от блюдото на масата? 

СЕКС СХЕМИТЕ НА АЛЪЖВЕРИЖКОВИ И РОКЛЯ ЗА 10 000 ЕВРО ЗА ЕДНА НОЩ

Врътко и Маша не сядаха да ядат на една трапеза с целия си женски персонал, изсипан в луксозната им вила на Френската Ривиера. Единствено аз имах тази привилегия, което по-скоро ме отвращаваше. Предпочитах да седя гладна, отколкото да слушам злобните коментари на Врътко. Неговите мисли бяха насочени винаги в негативна посока. Не пропускаше да направи забележка на някое от момичетата колко е напълняло, колко грозно и неподходящо е облечено, сякаш мнението му е меродавно. Най-големият проблем беше, че никой не смееше да му опонира, което го превръщаше в още по-нагъл и арогантен човек. 

Наближаваше 7 часа и суетнята в къщата започна. Асистентките подреждаха масата за специалните гости, които аз с любопитство очаквах да видя. Извадиха се златни сервизи, кристални чаши, ръчно изработени салфетки. А и все пак Маша си купи рокля на стойност колкото красива къща в близост до Пловдив. Явно щеше да си мери богатството с някоя дама от световния хайлайф. Облякох белите дънки, сложих си черната блуза и се качих отново на басейна. Добре, че поне не бях зачислена към сервитьорския екип. Трябваше само да присъствам, нали играех роля на круизен ПР. Сама не можех да повярвам в каква схема ме бяха вкарали и нямах търпение да се върна в България. След 30 минути се появи дебел, дългокос, възрастен мъж с цветни очила. Беше облечен с ленена риза, която едва не се пръскаше от големия му корем. Лицето му беше мазно и потно. Познах го веднага. Бяха чела за него в международните сайтове - бивш милиардер, но осъден за укриване на данъци и измами. Сега беше просто един банкрутирал неприятник. И пиян. Много пиян. След него влязоха двама красавци - мъж и жена, очевидно грозно богати. Диамантите, които блестяха на ръката на дамата, ме заслепиха. Бяха американци. Маша и Врътко ги посрещнаха с холивудски усмивки и с балетна стъпка всички се отправихме към масата до басейна. Седнах възможно най-далече от хотелиерското семейство, но усещах непрестанно погледите им. Преглъщах студената газирана вода, сипана в красива кристална чаша и само се усмихвах. Преструвах се, че не говоря добре английски, за да не се налага да си общувам с гостите. Докато разливаха шампанско на стойност 15 хиляди евро и палеха огромни кубински пури, аз се прибрах в стаята си и заключих вратата. Не ме интересуваше къде щеше да спи Таня. Някоя от другите жени щеше да я приюти. Не закъсняха обаче съобщенията на Галенка, която ме питаше къде съм, защото шефът ме викал, искал да ме види. Не отговорих. Просто затворих очи и заспах. Сутринта разбрах, че дясната ръка на Маша, е обещала на Врътко да направи и невъзможното за да ме вкара в леглото му. Още тази нощ. 

Същият ден пристигаха децата на Алъшверижкови, с които бяхме станали приятели, и първото нещо, което щях да им съобщя, беше погнусата от родителите им. След това щях да ги помоля за помощ. 

NB: ВСЯКА ПРИЛИКА С ДЕЙСТВИТЕЛНИ ЛИЦА И СЪБИТИЯ Е СЛУЧАЙНА. КОЙТО СЕ ПРИПОЗНАЕ - ИМА ГУЗНА СЪВЕСТ

Кой се опита да заглуши Калина Паскалева и защо

Следете сайта ми www.kpaskaleva.com за още от ПРОЕКТ #НЕИЗДАДЕНАТА КНИГА НА #НЕЦЕНЗУРИРАНАТА КАЛИНА ПАСКАЛЕВА

Автор Калина Паскалева

Калина Паскалева е родена на 8 ноември 1986 година. Завършва Английската гимназия в Пловдив и журналистика в София. Работи като телевизионен репортер. Занимавала се е с разследваща журналистика във вестниците "168 часа" и "24 часа" две години, води своя рубрика във вестник "Уикенд". Определя себе си като циничен егоист и твърди, че не се вълнува от хорското мнение, а слуша единствено сърцето си.