Начало / ВАЖНО ЗА ДЕНЯ / Милена ФУЧЕДЖИЕВА: Служебно правителство с Радев? Вие добре ли сте?

Милена ФУЧЕДЖИЕВА: Служебно правителство с Радев? Вие добре ли сте?

Hits: 484

“Служебно правителство с Румен Радев, Мая Манолова, Корнелия Нинова и Христо Иванов - мисля, че ще пропусна този момент. И Румен Петков! Вие добре ли сте?
Христо Иванов е чудесен активист и честен човек вероятно, както и президентът има честна страна в облика си, въпреки че Русия наднича отзад, а за другите две кокошки няма защо изобщо да се говори, всички знаем кои са и защо са. Ми не, благодаря.

Милена ФУЧЕДЖИЕВА: Служебно правителство с Радев? Вие добре ли сте?

А възгласите на радост от намирането на правилния тон на градската "десница" все пак трябва първо да се осъзнаят, че тя не е десница, а е левица. И да престанат да пробутват тази лъжа. А и самата тя за да бъде истински честна трябва да престане да претендира за дясност, защото е напълно лява. Няма лошо, но нека да не продължава подмяната, а най-после този народ да знае кой иска да го оглави.
Приятен протест! И носете маски, за бога. Коронавирусът не го е измислила мафията.” - написа Милена ФУЧЕДЖИЕВА във фейсбук.

Автор Калина Паскалева

Калина Паскалева е родена на 8 ноември 1986 година. Завършва Английската гимназия в Пловдив и журналистика в София. Работи като телевизионен репортер. Занимавала се е с разследваща журналистика във вестниците "168 часа" и "24 часа" две години, води своя рубрика във вестник "Уикенд". Определя себе си като циничен егоист и твърди, че не се вълнува от хорското мнение, а слуша единствено сърцето си.