Начало / ВАЖНО ЗА ДЕНЯ / ЧЕСТИТ ПЪРВИ УЧЕБЕН ДЕН, ДЕЦА!

ЧЕСТИТ ПЪРВИ УЧЕБЕН ДЕН, ДЕЦА!

Hits: 24

КОМЕНТАР НА РЕДАКТОРА

Във време на пандемия посрещаме първия учебен ден. Децата с трепет се запътват към светлото си бъдеще. Очакват с нетърпение да се срещнат с учители и приятели, да разтворят новите си учебници и тетрадки и всеки ден да пишат историята на своето израстване.
15 септември е празник и ние, като общество, вместо да ги плашим с изолатори срещу COVID-19, е редно да ги насърчим да се учат на взаимна отговорност. Пазете приятелчетата си, деца! Нарисувайте цвете на шлема си или си изберете красива шарена маска, която с гордост да носите. Играйте на двора, докато още е топло и приятно. Споделяйте миговете заедно и не забравяйте, че знанието е най-ценно.
Пожелавам ви прекрасна учебна година и на добър час.
Един ден, с радост ще си спомняте дните, прекарани в училище и милите думи на учителите!

Автор Калина Паскалева

Калина Паскалева е родена на 8 ноември 1986 година. Завършва Английската гимназия в Пловдив и журналистика в София. Работи като телевизионен репортер. Занимавала се е с разследваща журналистика във вестниците "168 часа" и "24 часа" две години, води своя рубрика във вестник "Уикенд". Определя себе си като циничен егоист и твърди, че не се вълнува от хорското мнение, а слуша единствено сърцето си.