Начало / ВАЖНО ЗА ДЕНЯ / Актьорът Владо Пенев се разболя от COVID-19

Актьорът Владо Пенев се разболя от COVID-19

Hits: 193

Актьорът Владо Пенев се разболя от COVID-19
Снимки: инстаграм

Актьорът Владо Пенев се е заразил с COVID-19. Той се чувства добре и скоро ще мине през контролен преглед, за да се установи дали е успял да се излекува.
Преди две седмици актьорът снима сцена за сериала "Откраднат живот", в която целият е овързан в системи на болнично легло, а няколко дни по-късно самият той вдига температура и усеща отпадналост. Подлага се на PCR тест, който дава положителен резултат. За щастие, кара коронавируса без усложнения, с лекарства по предписания на специалистите.Снимките на сериала “Откраднат живот” спират само за ден-два, за да бъдат тествани контактните лица на Владо Пенев. Всички са с отрицателни резултати. Направена е пълна дезинфекция и са спазени протоколите на РЗИ.

Автор Калина Паскалева

Калина Паскалева е родена на 8 ноември 1986 година. Завършва Английската гимназия в Пловдив и журналистика в София. Работи като телевизионен репортер. Занимавала се е с разследваща журналистика във вестниците "168 часа" и "24 часа" две години, води своя рубрика във вестник "Уикенд". Определя себе си като циничен егоист и твърди, че не се вълнува от хорското мнение, а слуша единствено сърцето си.