Начало / НОВИНИ / ЕЛЕНА БРУСАРСКА: Царево-Лозенец-Арапя са моите места за почивка

ЕЛЕНА БРУСАРСКА: Царево-Лозенец-Арапя са моите места за почивка

Hits: 26

В рубриката “ЗВЕЗДИТЕ ЗА БЪЛГАРИЯ” известни личности ще отговарят на блиц въпроси, от които ще разберем как и къде ще прекарат лятото и защо биха избрали родината си.

Елена Брусарска е бивша вокалистка на групата Ice Cream и настояща поп-певица.

Къде и как ще прекараш лятото?

ЕЛЕНА БРУСАРСКА: Царево-Лозенец-Арапя са моите места за почивка

Моето лято е винаги на морето и за дълго. На половина съм морско чедо. Имаме къща в Царево на Южното Черноморие и още май месец за мен стартира летния сезон. И така чак до средата на септември, когато по традиция се събираме цялото семейство и закриваме сезона. Не си представям живота без море. Често ми се случва да ме наричат “слънчево момиче” и съм щастлива от факта, че излъчвам точно това. А и съм родена през лятото, така че това определено е моят сезон от годината.

ЕЛЕНА БРУСАРСКА: Царево-Лозенец-Арапя са моите места за почивка

 

Освен на нашето Черноморие, прекарвам известно време в Гърция. Там също имам любимо място, което посещавам минимум веднъж - един красив и спокоен остров с чисти плажове и бял пясък.

От миналата година с приятели плаваме с катамаран към края на септември за по 10 дни. Мисля, че и това ще се превърне в традиция.

Кое е любимото ти място за почивка в България?

Любимото ми място е Царево-Лозенец-Арапя

Кое е любимото ти традиционно българско ястие?

Мама и баба правят много вкусни сарми. Мисля, че това го обожавам и има ли на масата изяждам количества.

ЕЛЕНА БРУСАРСКА: Царево-Лозенец-Арапя са моите места за почивка

Има ли друга страна, в която би искала да живееш? Защо?

Много често се замислям напоследък какви перспективи и шансове за реализация имам в чужбина. Ако се преместя някъде да живея, то ще бъде Испания- Барселона или в Италия. Първо, че са близки като манталитет, второ говоря освен английски и испански, така че ще ми бъде по-лесно.

На сърце ми е Лондон и съм прекарала доста време там. Със сигурност ще ми бъде най-лесно и бързо там да се реализирам в професионален план. Когато дойде обаче момента, ще сложа картите на масата и ще реша, спрямо шансовете, които ми се дават.

Какво е посланието ти към хората в битката с COVID-19?

Посланието ми е винаги и към всички свързано само с едно- позитивно мислене. Вярвам, че силата на мисълта е необясним лечител на проблеми от всякакво естество. Стига да си се научил да я контролираш.

Автор Калина Паскалева

Калина Паскалева е родена на 8 ноември 1986 година. Завършва Английската гимназия в Пловдив и журналистика в София. Работи като телевизионен репортер. Занимавала се е с разследваща журналистика във вестниците "168 часа" и "24 часа" две години, води своя рубрика във вестник "Уикенд". Определя себе си като циничен егоист и твърди, че не се вълнува от хорското мнение, а слуша единствено сърцето си.