Начало / ВАЖНО ЗА ДЕНЯ / Мис България 2010 Ромина Тасевска: Най-доброто време за ново начало е сега!

Мис България 2010 Ромина Тасевска: Най-доброто време за ново начало е сега!

В рубриката “ЗВЕЗДИТЕ ЗА БЪЛГАРИЯ” известни личности ще отговарят на блиц въпроси, от които ще разберем как и къде ще прекарат лятото и защо биха избрали родината си.

Ромина Андонова е родена на 30.10.1988 година в София. Завършила е „Графичен дизайн" в “Национална професионална гимназия по полиграфия и фотография” (НПГПФ). Владее перфектно английски и немски език.Като малка тренира карате и волейбол, и пее в детска вокална група “Бон Бон”. От 4 години се занимава професионално с модерен балет в балет “Магия”.   Мис България 2010 Ромина Тасевска: Най-доброто време за ново начало е сега!


Омъжена е за футболиста Дарко Тасевски, от когото има три деца - Дария, Давид и Антонио.

 

Къде и как ще прекараш лятото?

Засега нямаме конкретни планове. Дарко е свободен само за 3-4 дни през юли, но те съвпадат със защитата на дипломната ми работа, така че евентуално някой уикенд през август ще почиваме.

Кое е любимото ти място за почивка в България?

Сандански! Не знам дали защото майка ми е от този край, но климатът и природата там най ми допадат. Градският парк  „Свети Врач“ в Сандански е любимото място за разходка на децата, а и градът е близо до Мелник, Златолист, Роженски манастир, Рупите - все енергийни места където обичам да се зареждам.

Мис България 2010 Ромина Тасевска: Най-доброто време за ново начало е сега!

Кое е любимото ти традиционно българско ястие?

Две спорят за първото място: пълнени чушки и мусака.

Има ли друга страна, в която би искала да живееш? Защо?

Мис България 2010 Ромина Тасевска: Най-доброто време за ново начало е сега!

 

Тайланд! Живяла съм там шест години и едни от най-милите ми спомени са от тази държава. В Тайланд харесвам религията, храната, езика, дори и климата, но най-много харесвам тайландския народ - вечно усмихнат и спокоен!Sabai…sabai..

Какво е посланието ти към хората в битката с COVID-19?

Най-доброто време за ново начало е сега! Дава ни се възможност да погледнем на живота по друг начин, да забележим незабележимите преди неща. Дали всичко, което ни се случва,  е без причина? Не, не мисля! Дали заедно можем да се справим с това? Да, сигурна съм!

Автор Калина Паскалева

Калина Паскалева е родена на 8 ноември 1986 година. Завършва Английската гимназия в Пловдив и журналистика в София. Работи като телевизионен репортер. Занимавала се е с разследваща журналистика във вестниците "168 часа" и "24 часа" две години, води своя рубрика във вестник "Уикенд". Определя себе си като циничен егоист и твърди, че не се вълнува от хорското мнение, а слуша единствено сърцето си.