Начало / ВАЖНО ЗА ДЕНЯ / ШОК! СТЕФАН НА ГАЛА ПИЕ И КАРА?

ШОК! СТЕФАН НА ГАЛА ПИЕ И КАРА?

Водещата на предаването “На кафе” Гала и актуалното й гадже Стефан от една седмица публикуват снимки, че за почивката си са избрали родното море. Докато правят реклама на българските плажове, са се отдали и на романтични вечери и обяди, за които може би не им остава достатъчно време през работещия телевизионен сезон.

ШОК! СТЕФАН НА ГАЛА ПИЕ И КАРА?
Снима: Инстаграм

Днес във фейсбук възлюбеният на водещата публикува снимка в инстаграм профила си, на която двамата се радват на компанията си в крайбрежен ресторант. Текстът към нея обаче изглежда притеснително. Публикуваме написаното от Стефан без редакторска намеса: “ Ще пием по вино, дано не ме спре морски патрул после”. Когато си известна личност, трябва да се съобразяваш какъв пример даваш на общесвото
, а в този случай гаджето на Гала не е в ролята на добрия герой. 

Автор Калина Паскалева

Калина Паскалева е родена на 8 ноември 1986 година. Завършва Английската гимназия в Пловдив и журналистика в София. Работи като телевизионен репортер. Занимавала се е с разследваща журналистика във вестниците "168 часа" и "24 часа" две години, води своя рубрика във вестник "Уикенд". Определя себе си като циничен егоист и твърди, че не се вълнува от хорското мнение, а слуша единствено сърцето си.