Начало / ВАЖНО ЗА ДЕНЯ / Големите риби и Пламен Узунов

Големите риби и Пламен Узунов

Hits: 37

СМЕНЕНА ЛИ Е РЕКАТА?
Големите риби и Пламен УзуновПламен Узунов бил криминален полицай в Пловдив. После станал шеф на полицията. След това вътрешен министър в служебното правителство на Радев. Сега му бил и секретар. Голямо развитие е претърпял този човек. Слушах му днес интервюто при Цветанка Ризова. Започна го като писане на показания и общо взето за всичко важно като защо е дал предварителна информация на Бобоков и как я е получил отговаряше с “Нямам спомен! Не познавам никой!”. Толкова показания е чел през годините, вероятно се е научил как се отговаря. За флашката обяснението също беше комично - останала му в дрехата.

Хм. Интересно как пак покрай работата си става близък и с Бобоков, как му пуска секретна информация, но прокурата ще си разследва.Само че, знаете, аз съм Пловдив и като малка общувах с тези, които престъпваха закона, но и плащаха където трябва. В онези години, и друг път съм казвала, в Пловдив се правеха чудовищни престъпления - дрога, фалшиви пари, проституция, ДДС - каквото незаконно си поискаш, можеше да го правиш. Между 2004-2006 Пламен Узунов е бил шеф на “Криминална полиция” в Пловдив - второ районно. Зад управлението живееше Антон Генадиев - според слуховете - спряган за шеф на наркотиците в Пловдив и каквото още се сетиш в онзи период. Ми не помня да е бил арестуван с такова обвинение - лежа малко в ареста за побой над Красьо Песа (сводник) в дискотека “Папараци” само. И не е хубаво да ми се оспорва тази информация, защото живеех в същия блок известно време. Големите риби и Пламен Узунов

Чували сте за разбития цех за цигари в Пловдив, нали? За нейн собственик сега се издирва Антон Арабаджиев, схемаджия от поне 20 години, който винаги се е ползвал с протекции. През 2011 той бива предупреден, че ще има акция срещу фабриката му и изчезва. Не казвам, че Узунов му се е обадил лично и го е предупредил да бяга, но е любопитно как цялата област знае за престъпленията на Антон на Ева, както е известен в града този господин, само дето полицията го оставя да се изявява като крупен бизнесмен и да си строи сгради.
И за още много други имам информация. Всички пловдивски мутри получаваха сведения и подробности за акциите дни преди да се случат. И после доказателства срещу престъпления нямаше, и големите риби плуваха спокойно в Марица.

Автор Калина Паскалева

Калина Паскалева е родена на 8 ноември 1986 година. Завършва Английската гимназия в Пловдив и журналистика в София. Работи като телевизионен репортер. Занимавала се е с разследваща журналистика във вестниците "168 часа" и "24 часа" две години, води своя рубрика във вестник "Уикенд". Определя себе си като циничен егоист и твърди, че не се вълнува от хорското мнение, а слуша единствено сърцето си.