Начало / ВАЖНО ЗА ДЕНЯ / ФАЛШИВ ЛИ СИ?

ФАЛШИВ ЛИ СИ?

ФАЛШИВО КРАСИВИ, БОГАТИ И ЩАСТЛИВИ
ФАЛШИВ ЛИ СИ?Разглеждам снимки на хайлайф БГ девойки в инстаграм. Голяма част омъжени, или с деца и мъже без брак - в днешно време е едно и също. Искат да изглеждат щастливи, богати и красиви. Не са нито едно от тези неща. Дрехите им са ментета - чантата “Шанел” или “Вютон” ( имаше един популярен модел през врата тази година - в официалните магазини се изчерпа почти веднага, но от Китай има достатъчно за всички ). Маратонките им “Баленсиага” - в такива цветове, че дори от модната къща ще им завидят, че не са се сетили и те да ги произведат така. Лицата им замазани от Фотошоп програми, гримирани сами или домазвали след професионалния гримьор за още по-бляскав вид. Винаги съм се чудила какво налага да те гримира професионалист за ресторант или дискотека, така й не разбрах. Но аз и отчаяна съпруга не знам какво е. И по-добре, де. Дано никога не ми се случи този позор.
Стигнах до щастието или защо мисля, че са зверски тъжни тези госпожи. Може би ако бяха доволни от живота си, нямаше да има нужда да приличат на пластмасови кукли, оклепани целите в брокат, накичени с екстеншъни и облечени във фалшиви парцали, чупещи муцки до мъжете си, които в този момент пред тях игриво закачат голи девойки в инстаграм за един бърз секс без ангажименти, или за чанта, ама от истинските - пък дори и Фурла да е.
Извинявам се, ако съм ви развалила настроението за събота вечер. Ето, вижте как се гримирах сама и аз на програма с Фотошоп - мисля, че изглеждам ужасно. Ама поне разбрах, че на тези госпожи им отнема доста време да докарат вид за социалните мрежи, с който да си набавят дозата внимание, липсваща им вкъщи.

Автор Калина Паскалева

Калина Паскалева е родена на 8 ноември 1986 година. Завършва Английската гимназия в Пловдив и журналистика в София. Работи като телевизионен репортер. Занимавала се е с разследваща журналистика във вестниците "168 часа" и "24 часа" две години, води своя рубрика във вестник "Уикенд". Определя себе си като циничен егоист и твърди, че не се вълнува от хорското мнение, а слуша единствено сърцето си.