Начало / ВАЖНО ЗА ДЕНЯ / Слави Трифонов слиза от екран

Слави Трифонов слиза от екран

Спомням си как преди много години се събудих с ужасно неприятна новина. Слави Трифонов беше пуснал новата си песен, а в клипа си за покритие на следния текст:
“Когато падне нощта, излизат кухите лейки, в лицата приличат на скръбни жалейки. Гърдите - силиконови, краката им - шпиц, живеят във някакъв много тъп виц. Преспали са вече със всички модни пичове, от толкова секс са развили яки бричове. И са много нещастни, и умират от скука… Време е някой да изхвърли боклука! Време е някой да изхвърли боклука!”
беше използвал мои снимки от фотосесия за предаването, което водех - “Градски момичета”.
Интересен беше фактът, че той никога преди това не беше разговарял с мен. Едва ли дори е имал бегла представа за живота ми, но от трибуната си на велик шоумен опитваше да втълпи сред почитателите и зрителите си мнение за моето битие. В продължение на няколко месеца бях много разстроена и се чудех защо го е направил. Така и не разбрах. С днешна дата няма и значение. Подигравката на чужд гръб с цел висок рейтинг не може да бъде вечна.
Тази сутрин се събудих с новината, че предаването му слиза от екран. Не ми е мъчно. Няма да ми липсва.
Да ни е честит денят на радиото и телевизията!

Снимка: Инстаграм

Автор Калина Паскалева

Калина Паскалева е родена на 8 ноември 1986 година. Завършва Английската гимназия в Пловдив и журналистика в София. Работи като телевизионен репортер. Занимавала се е с разследваща журналистика във вестниците "168 часа" и "24 часа" две години, води своя рубрика във вестник "Уикенд". Определя себе си като циничен егоист и твърди, че не се вълнува от хорското мнение, а слуша единствено сърцето си.