Начало / Вярвам в теб / Кауза #СложиКРАЙ / “Анатомия на един скандал”

“Анатомия на един скандал”

“Анатомия на един скандал”Какво се случва, когато мечтите на добрите момичета се сбъднат? По-тежка ли е ролята да се поддържа привидната илюзия за съвършен живот, мечтана кариера и перфектен брак от простото изричане на истината?
Е ли наистина обществото ни готово да отреди на жената роля, различна от угодната на мъжа?
Екзистенциални въпроси търсят за пореден път отговор на страниците на книгата “Анатомия на един скандал”, въвличайки ни в емоционалния свят на две много различни героини-Отличничката и Красавицата. Зад паравана на уредения си живот те крият дълбоките белези на лъжата, изнасилването, предателството. Как се събира една жена след подобни изпитания? Как се лекуват раните на душата? Авторката Сара Вон ни потапя в дълбокото и до финала изживяваме заедно с героините катарзиса и прошката. Прошката към самата себе си…

Автор Христина Зарева

Автор Калина Паскалева

Калина Паскалева е родена на 8 ноември 1986 година. Завършва Английската гимназия в Пловдив и журналистика в София. Работи като телевизионен репортер. Занимавала се е с разследваща журналистика във вестниците "168 часа" и "24 часа" две години, води своя рубрика във вестник "Уикенд". Определя себе си като циничен егоист и твърди, че не се вълнува от хорското мнение, а слуша единствено сърцето си.