Начало / Вярвам в теб / С огромна благодарност на Credissimo

С огромна благодарност на Credissimo

 Безвъзмездно дарената сума ще бъде използвана за създаване на Игротека - място, в което се осмисля свободното време на децата със слухови увреждания от СУУУС "Проф. д-р Дечо Денев".
От самото си създаване Credissimo приема изключително сериозно своите социални ангажименти и включва в своята корпоративна мисия редица благотворителни каузи и инициативи.
IMG_9558
През 2015 г. компанията стартира кампанията Credissimo за по-добър живот за социална подкрепа.
Всеки месец, чрез тази инициатива, се даряват средства от всеки изплатен заем за деца и младежи в неравностойно положение, хора с увреждания, болни и много други групи, имащи нужда от подкрепа.
Credissimo подкрепя още много различни институции, деца и младежи в неравностойно положение и други групи, имащи нужда от помощ.

Надяваме се, че чрез кампанията ни „Credissimo за по-добър живот” ще бъдем пример и за други фирми, които да възприемат идеята за солидарност и социална отговорност.

Автор Калина Паскалева

Калина Паскалева е родена на 8 ноември 1986 година. Завършва Английската гимназия в Пловдив и журналистика в София. Работи като телевизионен репортер. Занимавала се е с разследваща журналистика във вестниците "168 часа" и "24 часа" две години, води своя рубрика във вестник "Уикенд". Определя себе си като циничен егоист и твърди, че не се вълнува от хорското мнение, а слуша единствено сърцето си.